Am uitat că uit, da, am uitat! 

Am uitat că uit, da, am uitat!

Am uitat să stau cu mine, la fel, am uitat să stau cu Tine. 

Am uitat să privesc frunzele bătute de vânt, am uitat să observ cărămizile corodate de ploi și ani, am uitat că timpul lasă urme și evenimentele lasă cicatrici.

Am uitat să las adierea de vânt să treacă peste mine, am uitat să mă las purtat pe aripile vântului, am uitat să miros și să ascult greierii cum cântă, am uitat să mă uit la furnici și la toată truda pe care ele o depun.

Am uitat să stau, să mă odihnesc, să privesc și să ascult. 

Am uitat să fiu cu mine, să mă ascult și să tac mai mult. Am uitat să-mi ascult respirațiile, bătăile inimii și pulsul. 

Am uitat că uit, da, am uitat!

Am uitat că fiecare zi e un nou pas sigur spre moarte, am uitat că viața e o clepsidra și că vine ziua când și nisipul meu se va termina. 

Am uitat sunetul de bulgări care lovește într-un sicriu, am uitat durerea față de cineva drag, am uitat pierderea și durerea ei.

Am uitat că durerea-i temporară, temporală și tempomata, am uitat că în durere am învățat cele mai importante lecții. 

Am uitat că uit, da, am uitat! 

Am uitat că anii trec, că fiecare „azi” și „acum” e cel mai important, am uitat că cine sunt azi e mai tânăr ca mâine și mai bătrân ca ieri; da, toate astea le-am uitat. 

Am uitat că moartea e realitate, că e la fel de vie ca viața, am uitat că mai puternică decât moartea nu este viața, ci dragostea. 

Am uitat că dragostea nu este confortabilă, am uitat că „a iubi” este sinonim cu „a munci” , am uitat că munca este un calvar pentru oricine nu are o viziune și scop, am uitat că dintre toate cea mai importantă este dragostea. 

Am uitat că uit, da, am uitat! 

Am uitat să Te observ, am uitat că Tu le ai și știi pe toate, am uitat să Te consult și să stau să ascult sfatul și voia Ta. 

Am uitat că Tu m-ai inventat, am uitat că Tu nu ești determinat de timp și spațiu, am uitat că Tu ești dragoste și speranța. 

Am uitat că mă vrei în exclusivitate pentru Tine, am uitat că ești gelos, am uitat că suferi când nu Te caut, am uitat să Te fac prioritatea mea numărul unu, indiferent de persoană, lucru, proiect sau orice altceva. 

Am uitat că uit, da, am uitat! 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s